Sales- en accountmanager

Job description

Over Karify

Karify is een online platform voor digitale behandeling en begeleiding, gericht op het bevorderen van mentale gezondheid. Onze klanten gebruiken ons platform o.a. voor het combineren van face-2-face gesprekken met online interventies, bieden van informatie op maat (vanuit diverse bronnen) en digitale communicatie. Onze overtuiging is dat de inzet van digitale tools zorg beter toegankelijk maakt en de kwaliteit verhoogd.


Binnen Karify stellen we hoge eisen aan de kwaliteiten van onze collega’s, met een platte organisatie structuur zijn de lijnen kort en werken we samen aan een gedragen en moderne visie. We zien collega’s daarbij graag excelleren in het werk dat ze doen en ondersteunen graag in de benodigde randvoorwaarden. 


Maar bovenal is Karify ook een leuke, jonge en dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling! 

 

Wie zoeken we en wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die o.a. in de GGZ actief is om nieuwe middelgrote klanten aan zich te binden en deze via relatiebeheer weet te behouden. Een uitdagende en gevarieerde functie, waarbij je voor ons de spil bent tussen het ontwikkelen van Karify proposities, opbouwen van nieuwe relaties en netwerken, binnenhalen van nieuwe klanten, borging van bestaande klanten en de (door)ontwikkeling van ons product. 

Directe resultaten hierbij liggen op het gebied van nieuwe klanten, marktverbreding en de opschaling en upselling van Karify. 


Je volgt daarnaast de (lange termijn) ontwikkelingen en trends in de markt van digitale zorg en ketenpartners die daarin een rol spelen en draagt daarmee bij aan de toegevoegde waarde van Karify voor betere toegankelijke zorg. 


Requirements

  • Je kunt behoeftes van de klant snel en juist inschatten en je benut verkoopkansen
  • Je bouwt makkelijk en effectief aan relaties en netwerken
  • Kennis en eventueel ervaring met zowel zorg als technologische innovatie is een pré
  • Je hebt ervaring met complexe projecten en de aansturing hiervan
  • Je bent een teamplayer met gevoel voor humor, die bijdraagt aan een prettige en open werksfeer