Uitdagende commerciële werkervaringsplek / stage

Job description

Over Karify

Karify levert een online platform waarmee digitale elementen worden toegevoegd aan bestaande of nieuwe zorgtrajecten, voornamelijk in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Door het combineren van face-2-face gesprekken met online oefeningen, informatie op maat en digitale communicatie, wordt zorg voor cliënten vernieuwd en kwaliteit verhoogd.

Karify helpt de zorgverlener om realtime inzicht te houden in de voortgang van de cliënt, feedback te geven op oefeningen en gebruikt data om duurzame gedragsverandering te realiseren.

 

Binnen Karify stellen we hoge eisen aan de kwaliteiten van onze collega’s, met een platte organisatie structuur zijn de lijntjes kort en werken we samen naar betere toegankelijke zorg. We zien collega’s daarbij graag excelleren in het werk dat ze doen en ondersteunen graag in de benodigde randvoorwaarden.

 

Wie zoeken we en wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een getalenteerde stagiair die zich gaat bezig houden met het benaderen van potentiële klanten. Binnen duidelijke kaders word je uitgedaagd om op creatieve wijze toegang te vinden tot deze potentiële klanten en zorg te dragen voor afspraken. Hierbij kun je gebruik maken van de aanwezige kennis en collega’s en word je vanuit het bestaande Salesteam aangestuurd.

 

Onze ideale collega is commercieel ingesteld en kan een complexe propositie omzetten in duidelijk overdraagbare informatie. Je legt eenvoudig contact, bent makkelijk in de omgang en weet de juiste haakjes te slaan om iemand op een positieve wijze mee te krijgen in onze propositie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een betaalde stage/werkplek voor de duur van minimaal 6 maanden, met kans op een tijdelijke of vaste baan. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je beschikbaarheid, gebaseerd op maximaal €300 per maand.


Requirements

Wat neem jij mee?

  • Je doorloopt een HBO/WO opleiding, liefst commercieel gericht
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt veel overtuigingskracht
  • Je weet van aanpakken
  • Je bent ambitieus en resultaat gericht
  • Je bent sterk in schrift en spreekt vloeiend Nederlands
  • Je bent handig met online tools (CRM, LinkedIn, etc)
  • Affiniteit met zorg & commerciële ervaring is een pré